2MakeItHappen

  Fondsenwerven betekent soms je neus stoten, maar vol enthousiasme weer doorgaan.

  Hoe voorkom je dat je opgaat in de massa? Onderscheidend vermogen is de sleutel tot succes.

  Kies een heldere kernboodschap die geloofwaardig is.

  Verbind degene die het nodig heeft met degene die het mogelijk maakt.

  Om de bomen in het bos te vinden moet je de weg weten.

  Welkom bij 2MakeItHappen

  Wij zijn een team van doorgewinterde specialisten, en zetten ons met hart en ziel in om u te helpen uw doelen te bereiken. Wij doen dit door inzet van de juiste wervingsstrategie om zo externe financiering te realiseren. Dit kan full-service door het gehele fondsenwervingstraject of de aanvraag van een subsidie van u over te nemen, maar dit kan door het coachen en begeleiden van uw eigen mensen. Welke vorm we ook kiezen: Wij werken altijd vanuit het hart van uw organisatie.


  Harten raken door het gebruik van merkenbouwprincipes

  Een merk is meer dan een logo, naam of slogan. Het is de totale belevenis die men ervaart. Steeds meer wordt het belang van merkenbouw ook gezien door non-profit organisaties en goede doelen.

  Branding laat zien waar je voor staat, de belofte die je doet en de persoonlijkheid die je overbrengt. En hoewel het logo, kleurgebruik en de slogan daar een belangrijke bijdrage aan leveren, zijn dit toch alleen maar de creatieve elementen.

  Een merk gaat pas echt leven als het onderdeel wordt van iedere interactie met uw doelgroep.

  Wij zien fondsenwerven als meer dan alleen geld ophalen op korte termijn. We willen door mensen ècht te raken lange termijn relaties aangaan en daarmee waarde creëren voor uw merk.


  Fondsenwerving op korte en lange termijn

  Succesvol fondsenwerven werkt het beste als het professioneel en gestructureerd wordt aangepakt. Hier is niet altijd expertise en tijd voor aanwezig binnen uw organisatie.

  De fondsenwereld wordt steeds complexer door het aantal vragende partijen, en de fondsen zijn professionele partijen die steeds kritischer (moeten) worden. 2MakeItHappen bereidt iedere campagne daarom uiterst zorgvuldig voor. We beginnen altijd met een uitgebreide intake, waarbij we nauwkeurig in kaart brengen wat uw doelstellingen zijn en u precies te weten komt wat u van ons kunt verwachten.

  Op basis hiervan maken wij een fondsenwervingsstrategie. Zo helpen wij u niet eenmalig aan geld, maar bekijken we op creatieve wijze hoe we diverse mogelijkheden kunnen inzetten die een langdurig effect hebben.


  2MakeItHappen is op verschillende manieren inzetbaar. Wij werken zowel op consultancy- als op projectbasis, eventueel gedetacheerd bij de opdrachtgever. Ook kunnen we full-service het hele fondsenwervingstraject voor u verzorgen. Meer weten? Klik hieronder om contact met ons op te nemen!

  Comments are closed.