Fondsenwerving

2MakeItHappen levert een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van fondsenwerving voor goede doelen en non-profit organisaties. Wij denken graag met u mee hoe u de fondsenwerving voor uw organisatie of project zo succesvol mogelijk kunt laten verlopen. Zo helpen wij u niet eenmalig aan funding, maar bekijken we op creatieve wijze hoe we de diverse mogelijkheden kunnen inzetten die een langdurig effect beogen.
2MakeItHappen is op verschillende manieren inzetbaar. Wij werken zowel op consultancy- als op projectbasis, eventueel gedetacheerd bij de opdrachtgever.


Subsidies

Met subsidies stimuleren overheden bedrijven en organisaties om bepaalde activiteiten uit te voeren. Activiteiten die aansluiten op thema’s die belangrijk zijn voor uw regio, Nederland of Europa. 2MakeItHappen inventariseert subsidiemogelijkheden, helpt u bij het realiseren van subsidieaanvragen en adviseert bij de juiste afhandeling.


Merkenbouw

Steeds meer non-profit organisaties en goede doelen erkennen dat om succesvol te kunnen opereren een sterk merk onmisbaar is. Innovaties volgen elkaar snel op. De markt verandert constant en de inkomsten staan onder druk. Dat dwingt organisaties om voortdurend in te spelen op deze veranderingen en toch herkenbaar te blijven. Kwaliteit en goede prestaties zijn daarbij de randvoorwaarden.
2MakeItHappen kan u helpen bij het bouwen van een onderscheidend merk en het maken van strategische keuzes. Dit begint met het kiezen van een relevante en unieke positionering. Gebaseerd op de kerncompetenties en kernwaarden van uw merk of organisatie. Daarnaast gaat het om het bepalen van een positie die aansluit bij de behoeften, ambities en aspiraties van uw klant of donateur. Zo krijgt uw merk betekenis en relevantie en kunt u merkvoorkeur en langdurige loyaliteit creëren.


Werving en behoud van donateurs

Een professionele contactstrategie die goed aansluit bij de wensen van de doelgroep is essentieel voor het bouwen van een langdurige relatie met uw donateurs en vrijwilligers. Wij kunnen u helpen inzicht te krijgen in uw (potentiële) donateurs en deze tegen zo laag mogelijke kosten te benaderen.
2MakeItHappen heeft de expertise in huis om succesvolle 1 op 1 communicatie voor u te realiseren of te optimaliseren. Vanuit kwalitatieve inzichten en uw database adviseren wij een contactstrategie, waarin de juiste balans tussen het bouwen aan de relatie en het komen tot transacties (donaties) essentieel is. Een goede strategie is hierbij het vertrekpunt, maar de inzet van de juiste middelen en excellente executie zijn kritieke succesfactoren.


Events

2MakeItHappen is gespecialiseerd in evenementenorganisatie voor mensen met een beperking. Zo hebben wij jarenlang meegewerkt aan de organisatie van Utopia, een meerdaags festival voor mensen met een (meervoudige) beperking. En organiseren we samen met Stichting Sport Support Kennemerland “Samen Sterk”, een sportdag voor kinderen met en zonder beperking. Op deze sportdag ontdekken kinderen samen met teamgenootjes wat hun kracht is in sport en spel en hoe ze samen iets kunnen bereiken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op.